DEAS Group indgaar strategisk partnerskab med NORNORM

DENMARK: DEAS opkøbte i marts office management-platformen Good Monday og indgår nu et nyt strategisk partnerskab med virksomheden NORNORM, der tilbyder virksomheder attraktive kontormøbelløsninger baseret på en abonnementsmodel, hvor virksomhederne meget let kan tilpasse kontorindretningen, når behovene ændrer sig.

NORNORMs koncept er skalerbart, fleksibelt og imødekommer virksomhedens og medarbejdernes skiftende behov. Samtidig istandsættes møblerne og får nyt liv i andre kontorlandskaber, når virksomhedens ønsker ændrer sig, hvormed man reducerer spild og minimerer virksomhedens CO2-aftryk.

Digitalisering og bæredygtighed er vigtige dagsordner for os. Vi tør gå nye veje, og i vores nye partnerskab med NORNORM kombinerer vi de to. Samtidig gør vi en forskel og tager ansvar for at forbedre vores lejeres hverdag i deres lejemål. Ved at realisere nogle af de mange protech-muligheder og handle innovativt bliver vi en endnu stærkere rådgiver

siger Rikke Lykke, Group CEO i DEAS. 

Good Mondays platform udbygges med NORNORMs koncept

NORNORMs produkt vil blive implementeret som en særlig service og et unikt værditilbud i office management-platformen Good Monday, som DEAS Group opkøbte i marts. 

DEAS har en volumen, kundebase og viden, som vi kan drage fordel af i arbejdet med at udbrede og skalere vores tilbud. Og Good Monday er den perfekte platform og udgangspunkt for at tilbyde vores løsning til en udvidet målgruppe

siger Anders Jepsen, stifter og CEO i NORNORM.

DEAS Group oplever allerede de første synergier i samarbejdet med Good Monday og har indgået samarbejde med de første fælles kunder. NORNORM er det første stærke partnerskab, og DEAS Group har flere spin off-produkter i pipeline.

Stærkt partnerskab skal udvikle nye kreative, digitale løsninger til investorerne

I samarbejde med NORNORM vil DEAS Group sikre et stærkt værditilbud til erhvervslejerne og imødekomme virksomhedernes ønske om at skabe en bæredygtig arbejdsplads med moderne fleksible kontormøbler.

Partnerskabet er samtidig bundet op på en ambition om at udvikle konceptet, så det vil understøtte investorerne i at øge tiltrækningskraften af deres ledige erhvervslejemål.

Vi har indgået en stærk udviklingsaftale med NORNORM, som er en spiller på markedet, der kan inspirere os med nye måder at tænke på og udvikle nye digitale produkter på toppen af den portefølje af løsninger, vi har sammen med vores investorer. Vi vil sikre vores forretning på den sundeste måde, og kreative, digitale løsninger er første punkt på dagsordenen

siger Nadim Stub, Group Vice President, Ventures & Partnerships, DEAS.

Published 16. May 2022