At DEAS we have a strong focus on our clients, and we aim to deliver solutions based on quality and professionalism. We are always on the lookout for talented and ambitious employees who want to join us in this mission. If an advertised post may be suitable for you, we look forward to receiving a motivated application.

Praktikanter til Ejendomsadministrationen forår 2020

Er du i gang med en uddannelse som finansøkonom, finansbachelor eller financial controller, og står du for at skulle i praktik i forårssemestret, 2020?

Oprettet: 01-05-2019

Ansøgningsfrist: 31-12-2019

Barselsvikariat, Projektleder til Byggeteknisk rådgivning i DEAS

Som projektleder er det dit ansvar at gennemføre byggesager fra indledende kontakt til kunden over projektering og kontrahering, til endelig overdragelse ved projektets afslutning. Opgaverne spænder bredt, lige fra modernisering af lejemål ved fraflytning, udskiftning af vin-duer, konvertering fra erhverv til bolig og udskiftning af tag til etablering af tagbolig på ejendommene.

Oprettet: 06-08-2019

Ansøgningsfrist: 26-08-2019

Ejendomsadministrator til DEAS kontor på Frederiksberg

En af vores dygtige medarbejdere går på pension og derfor søger vi en ejendomsadministrator til vores kontor på Frederiksberg. Er du kvalitetsbevidst og serviceminded på et højt niveau? Har du minimum 2 års erfaring indenfor administration af boliger? Så er du måske den kollega vi leder efter.

Oprettet: 11-07-2019

Ansøgningsfrist: 15-09-2019

Property Manager/Ejendomsadministrator med regnskabsmæssig baggrund søges til DEAS

Som Property Manager af erhvervsejendomme og butikscentre i DEAS indgår du i et team af kolleger, der i tæt samarbejde sikrer, at kundernes ejendomme administreres professionelt, hvilket blandt andet indebærer en høj service og forståelse overfor erhvervslejerne som driver deres virksomheder fra lejemålene.

Oprettet: 13-08-2019

Ansøgningsfrist: 30-08-2019

Teamorienteret projektleder til erhvervsindretninger

DEAS' afdeling, Byggeri Øst har rygende travlt og søger projektleder til projektering af og tilsyn med vores byggesager inden for erhvervsindretninger. Du bliver del af en større rådgivningsafdeling på ca. 75 medarbejdere, som arbejder med spændende projekter for investeringsfonde og pensionskasser.

Oprettet: 16-08-2019

Ansøgningsfrist: 09-09-2019

Business controller til Koncernøkonomi

Er du en skarp og ambitiøs talknuser, der er klar på at supportere Danmarks førende ejendomsforvaltningsselskab med at træffe de rigtige økonomiske beslutninger? Tør du samtidig udfordre det bestående i jagten efter værdiskabelse i forretningen? Så læs mere her.

Oprettet: 20-08-2019

Ansøgningsfrist: 01-09-2019