At DEAS we have a strong focus on our clients, and we aim to deliver solutions based on quality and professionalism. We are always on the lookout for talented and ambitious employees who want to join us in this mission. If an advertised post may be suitable for you, we look forward to receiving a motivated application.

Erfaren property manager/ejendomsadministrator til boligadministration

I DEAS er vi inde i en rivende udvikling og vi har brug for flere kolleger. Har du flair for boligadministration og er du teamplayer, så er du måske en af de nye kolleger vi leder efter til teamet for institutionelle investorer administration af primært boligejendomme. Arbejdsopgaverne er varierede, da vi både har kontakt til kunder og lejere, og du bruger dagligt din viden indenfor jura, økonomi og kommunikation til at løse de alsidige opgaver, der skal til, for at ejendommene administreres optimalt. Vores fokus er, at lejerne oplever os som ordentlige og professionelle.

Oprettet: 02-10-2019

Ansøgningsfrist: 28-10-2019

2 teknikere til shopping destinationen City2 og CDO

Vi søger 2 teknikere til City2 og CDO. Så har du lyst til at arbejde i et af Danmarks største shoppingcentre? Brænder du for at yde god service og søger et job hvor 2 dage ikke er ens? Har du flair og interesse i at drifte og optimere de tekniske installationer i en større ejendom? Så læs mere her!

Oprettet: 04-10-2019

Ansøgningsfrist: 28-10-2019

Projektleder til Byggeteknisk Rådgivning i DEAS

80 medarbejdere i DEAS’ byggetekniske rådgivning har forrygende travlt med en masse spændende projekter og søger derfor en ny kollega. Er du uddannet eller har erfaring indenfor byggeteknik og rådgivning, og lyst til at arbejde inden for vores foreningsafdeling som yder byggeteknisk rådgivning til andelsbolig og ejerforeninger, så har vi jobbet til dig!

Oprettet: 14-10-2019

Ansøgningsfrist: 04-11-2019