At DEAS we have a strong focus on our clients, and we aim to deliver solutions based on quality and professionalism. We are always on the lookout for talented and ambitious employees who want to join us in this mission. If an advertised post may be suitable for you, we look forward to receiving a motivated application.

Erfaren projektleder til DEAS søges til idriftsættelse af boligejendomme

Brænder du for at arbejde med procesoptimering af idriftsættelse af større boligejendomme, og evner du at sætte kunderne i fokus i en travl hverdag? Så er du måske vores kommende projektleder, med base i København og med hele Danmark som din arbejdsplads.

Oprettet: 05-04-2018

Ansøgningsfrist: 30-04-2018

Praktikant til Kommunikations- og marketingafdeling

Kan du spotte de gode historier og skrive dem, så de fænger, inspirerer og sælger? Vil du arbejde med nyhedsmails, SoMe, presse og meget mere? Så tilbyder vi dig muligheden for at gøre teori til handling og udvikle dig i en organisation, som kommunikerer med kunder, lejere og naturligvis også internt med medarbejdere.

Oprettet: 09-02-2018

Ansøgningsfrist: 04-05-2018

IT-supporter til DEAS

Er du nysgerrig og teknisk interesseret? Og kunne du tænke dig et job som it-supporter - med variation i hverdagen og masser af muligheder for at lære nyt i takt med, at du tager nye opgaver og projekter ind? Så er det dig, vi søger til et spændende job i DEAS IT. Du vil som kollegaer få 7 supportere, 4 driftsmedarbejdere og en IT-driftschef.

Oprettet: 17-04-2018

Ansøgningsfrist: 30-04-2018

Vi vokser og har brug for flere Property Managers til boligporteføljen

Som Property Manager af boligejendomme har du et stort ansvar, da du er med til at sikre rammerne for menneskers hjem. Arbejdsopgaverne er varierede, og du bruger dagligt din viden inden for jura, økonomi og kommunikation til at løse alle de forskelligartede opgaver, der skal til, for at ejendommene administreres optimalt.

Oprettet: 19-04-2018

Ansøgningsfrist: 17-05-2018

Vi vokser og har brug for flere Property Managers til erhvervsporteføljen

Som Property Manager af erhvervsejendomme i DEAS indgår du i et team af kolleger, der i tæt samarbejde sikrer, at kundens erhvervsejendom administreres optimalt, og at erhvervslejerne betjenes professionelt med forståelse for, at de driver deres virksomhed fra lejemålet.

Oprettet: 19-04-2018

Ansøgningsfrist: 17-05-2018

Analytiker til DEAS

Har du et højt ambitionsniveau, en udpræget faglighed og lyst til at indgå i en professionel afdeling, som foretager property asset management for internationale og nationale investorer? Vil du bringe dine kompetencer i spil og have indflydelse på DEAS’ fremtidige vækst? Så er du måske den kandidat, vi leder efter!

Oprettet: 19-04-2018

Ansøgningsfrist: 10-05-2018

Praktikanter, Ejendomsadministratorer 2018-E

Vil du udvikle dig fagligt og personligt? Vil du tilegne dig betydelig praktisk erfaring? Vil du prøve din uddannelse af i ejendomsadministrationsbranchen? Så starter dit praktikforløb måske i DEAS. Et praktikforløb hos os kan være til stor gavn for dig, dit studieforløb og din videre karriere. Opholdet styrker din faglige profil og giver studiet en ekstra dimension. Samtidig får du en praktisk erfaring, der er uvurderlig, når du er færdig med din uddannelse.

Oprettet: 21-11-2017

Ansøgningsfrist: 30-04-2018

DEAS søger gartner/gartnermedhjælper

Foråret er på vej, og vi har derfor brug for flere ”grønne hænder”.

Oprettet: 27-02-2018

Ansøgningsfrist: 01-05-2018