At DEAS we have a strong focus on our clients, and we aim to deliver solutions based on quality and professionalism. We are always on the lookout for talented and ambitious employees who want to join us in this mission. If an advertised post may be suitable for you, we look forward to receiving a motivated application.

Barselsvikar til Kommunikations- og marketingafdeling

Har du stærke analytiske evner, og elsker du at omdanne data til værdifuld viden? Og kan du spotte gode historier og skrive dem, så de fænger, inspirerer og sælger? Så er det måske dig DEAS leder efter.

Oprettet: 09-02-2018

Ansøgningsfrist: 20-03-2018

Praktikant til Kommunikations- og marketingafdeling

Kan du spotte de gode historier og skrive dem, så de fænger, inspirerer og sælger? Vil du arbejde med nyhedsmails, SoMe, presse og meget mere? Så tilbyder vi dig muligheden for at gøre teori til handling og udvikle dig i en organisation, som kommunikerer med kunder, lejere og naturligvis også internt med medarbejdere.

Oprettet: 09-02-2018

Ansøgningsfrist: 04-05-2018

Sagsbehandler til Foreninger i DEAS, København

Vi søger en sagsbehandler, til at varetage alle former for opgaver der er forbundet med salg i ejer-/andelsboligforeninger. Sidder du i dag i en lignende stilling, eller er du måske ansat hos en ejendomsmægler, så er det lige dig vi søger!

Oprettet: 09-02-2018

Ansøgningsfrist: 26-02-2018

Praktikanter, Ejendomsadministratorer 2018-E

Vil du udvikle dig fagligt og personligt? Vil du tilegne dig betydelig praktisk erfaring? Vil du prøve din uddannelse af i ejendomsadministrationsbranchen? Så starter dit praktikforløb måske i DEAS. Et praktikforløb hos os kan være til stor gavn for dig, dit studieforløb og din videre karriere. Opholdet styrker din faglige profil og giver studiet en ekstra dimension. Samtidig får du en praktisk erfaring, der er uvurderlig, når du er færdig med din uddannelse.

Oprettet: 21-11-2017

Ansøgningsfrist: 01-05-2018