THE CUBE

The Cube is located at Tuborg Havnevej 15 and is owned by Tuborg Havnevej I/S. The property was built in 2002 and measures approx. 15,170 sq.m.

ejer
Tuborg Havnevej I/S

Situation

The property was established as a new headquarters building in 2002 and entered service the same year. In 2012 the property became vacant, after which it was decided that the property should be transformed into a modern multi-user building. 

Problem

There were several challenges in connection with transforming the property from a headquarters building to a multi-user building. First, it was important to clarify how the property could be divided into different sizes of rental units. The letting materials had to be drawn up for the estate agents. It was also crucial to understand the need of common facilities to support the property. 

Solution

Technical building consulting Property management Letting

Support of construction: DEAS first supplied the client with an overview of potential letting opportunities with illustrations of breakdowns of the various levels in the property. 

Subsequently, land surveys and interior proposals were developed so that future tenants could get an overview of their options and how to best establish themselves. 

In order to ensure that the client is continously updated, DEAS provides ongoing consumer budgets on-site (tax accounts, heating company accounts and tenant committee accounts) for the property. Budgets are drawn up on the basis of factual expenses, tenders and empirical data obtained from similar properties. 

Improvement of rental contract: DEAS created the idea of a tenant committee in the property and then delivered the statutes. The idea is that representatives from the companies meet several times a year to discuss the operation of the common areas. DEAS participates on behalf of the client. The client always has access to rental contracts, the latest budgets, tenant committee statutes as well as an updated land survey.

Improvement of common areas: DEAS ensured that common areas were adapted to all needs of a multi-user property, such as: 
• Canteen 
• The number and size of meeting rooms and AV equipment 
• Furnishing of common areas

Result

The property was effectively transformed from a headquarters building into a modern multi-user building designed with the individual requirements of different tenants in mind. In addition, the vacancy rate dropped considerably in an area that is characterised by vacancies.

Contact

David Green

Key Account Manager
Key Accounts
Contact me